Fitness Day - liikuntapäivä

Liikuntapäivän tavoitteena on tarjota liikunnan tuomaan elämyksellisyyttä. Osallistumalla ryhmän mukana, on helppoa heittäytyä mukaan ja neljän tunnin ohjelma sujuu kuin siivillä. Ohjelma on tarkoitetty sinulle, jolla on jo hyvä liikuntatausta ja pidät hieman fyysisemmästä  aktiviteetista. Kyseessä ei kuitenkaan ole kilpailu ja voit tehdä suoritteet haluamallasi sykkeellä ja rasitustasolla. Päivän jälkeen sinulla tulisi olla hyvä olo useamman tunnin liikunnan jäljiltä, jossa rentoutus on tapahtunut mindfulness-harjoituksilla, joogalla, venyttelyllä, saunalla ja uinnilla. Suuri osuus on myös ryhmän positiivisella vaikutuksella. Kun kaikki tekevät samoja harjoitteita, yhteenkuuluvaisuuden tunne aiemmin tuntemattomien osallistujien kanssa on mahdollista.

Ohjaajamme toimii ryhmän mukana ja varmistaa, että sinulla on hyvät edellytykset toteuttaa ohjelmaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Varaathan mukaasi juomapullon, ulko- ja sisäliikuntavarusteet sekä pyyheen ja uima-asun. Ruokailut eivät sisälly ohjelman hintaan, joten varaathan omat eväät tarvittaessa mukaan.

Hinnasto: jäsenet 19 € / osallistuja. Hinta ilman jäsenyyttä 39 € / henkilö.