Personal Wellness – yksityistunnit ja pienryhmävalmennus

Hyvinvointimme koostuu ravinnosta, liikunnasta, levosta ja mielenrauhasta, joka käytännössä tarkoittaa, että stressitasomme on riittävän matala, jotta se ei kuormita elimistöä. Ihmisen kokiessa, että asiat ovat tavalla tai toisella haasteellisella tasolla, ei yleensä riitä, että saamme hyviä ohjeita. Irroittautuminen arkirutiineista ja tasapainotilan saavuttaminen on omin neuvoin vaikeaa.

Jos koet, ettei ryhmässä liikkuminen ole sinun juttusi, voit osallistua yksityisvalmennukseen. Teemme sopivalla kuormitukselle tapahtuvia liikuntaharjoitteita ja laskemme elimistön stressitilaa rentoutumisharjoitusten avulla. Sauna, uiminen, henkilökohtaiset keskustelut ja terveellinen ravinto ovat myös osana ohjelmaa.

Opit elämään hetkessä, eikä tulevaisuus tai menneisyys ahdista
Kesän 2020 ajan Nuuksion Rannassa yksityis- ja pienryhmä­valmennuksestamme vastaa thainyrkkeilyn suomalainen pioneeri, Jarkko Stenius. Jarkko on kokenut, lämminhenkinen ja luottamusta herättävä ohjaaja.

Yksitystuntien kesto ja toteutus sovitaan erikseen asiakkaan kanssa. Yleisesti valmennuspäivän ohjatun osuuden kesto on 3-5 tuntia, jonka lisäksi sauna ja ruokailu.